Click to visit our sponsors!

homeGeek CultureWebstoreeCards!Forums!Joy of Tech!AY2K!webcam

  The Geek Culture Forums
  Ask a Geek!
  Losing "Remote Access" Number??

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

UBBFriend: Email This Page to Someone! next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   Losing "Remote Access" Number??
SkiSteve
Newbie Larva

Posts: 2
From: Heber Springs,AR
Registered: Feb 2002

posted April 15, 2002 16:43     Click Here to See the Profile for SkiSteve   Click Here to Email SkiSteve     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
I have one (1) small problem I have TRIED & TRIED to fix. Mac Desktop G3.If I boot-up and go open up Netscape/ or go online all is fine. BUT...if I open and use any program (Appleworks,Quicken, etc.) and THEN try to go online my Remote Access will open WITHOUT any phone number and freeze!! Restart and all will work.
What could be causing this problem when I use something prior to going online??

IP: Logged

Zwilnik
Alpha Geek

Posts: 299
From: London, UK
Registered: Dec 2000

posted April 16, 2002 12:13     Click Here to See the Profile for Zwilnik     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Check to see if you've got 'Use Internet setup wotsit' (I can never remember the name as I don't use it) ticked in Netscape's prefs. If you just set your remote access & TCP/IP settings manually, the automatic setup can overwrite them, which is very bad if it doesn't have any settings. (I used to get this a lot until I unticked it in Netscape)

IP: Logged

All times are Pacific Time

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Geek Culture Home Page

© 2002 Geek Culture® All Rights Reserved.

Powered by Infopop www.infopop.com © 2000
Ultimate Bulletin Board 5.47e

homeGeek CultureWebstoreeCards!Forums!Joy of Tech!AY2K!webcam