homeGeek CultureWebstoreeCards!Forums!Joy of Tech!AY2K!webcam

The Geek Culture Forums


Post New Topic  New Poll  Post A Reply
my profile | directory login | | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» The Geek Culture Forums   » All about the comics!   » The Joy of Tech   » Forum glitch?

 - UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: Forum glitch?
greycat

Member # 945

Member Rated:
5
Icon 1 posted April 04, 2005 06:03      Profile for greycat   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Something weird is afoot here. I cannot get page 1 of the "What are some..." topic in this forum. When I click the thread, I get page 2. If I click the "1" in "Page 1, 2" then I get page 2's contents, but it says "page 0" in the header line with all the >> >> in it. If I click the "2", I also get page 2.
Posts: 1522 | From: Ohio, USA | Registered: Oct 2001  |  IP: Logged
Snaggy

Sir Snaggalot!
Member # 123

Member Rated:
5
Icon 3 posted April 04, 2005 08:39      Profile for Snaggy   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
yep there's a glitch in that thread and another, (dragonman discovered it last night) sometimes they need to be rebuilt, either with a new post or if someone edits their posts. Later today I'll run some maintenance on the Forums.
Posts: 8111 | From: Canada | Registered: Jan 2000  |  IP: Logged


All times are Eastern Time  
Post New Topic  New Poll  Post A Reply Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:

Contact Us | Geek Culture Home Page

2015 Geek Culture

Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.4.0



homeGeek CultureWebstoreeCards!Forums!Joy of Tech!AY2K!webcam